CALIPH

KIDS SUNNAH SUPPLEMENT

HARGA TAWARAN!! RM 70.00 SEBOTOL


Apakah Itu Jus Caliph Kids Expert?

Jus Caliph ialah makanan tambahan kanak-kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Mineral yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Apakah Kandungan Yang Terdapat Di Dalam Jus Caliph Kids Expert?

Jus Caliph mengandungi makanan 'GRED TERBAIK' seperti Kurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3 & Omega 6.

Kenapa Saya Harus Memilih Jus Caliph Kids Expert Untuk Anak Saya?

Anda perlu memilih Jus Caliph Kids Expert kerana kesemua kandungan di dalam Jus Caliph merupakan sumber yang tinggi dengan Serat, Vitamin, Mineral dan Nutrisi yang lain. Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

Setiap bahan yang terkandung di dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah SAW melalui ayat-ayat suci Al-Quran dan juga Hadis.
Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak anda memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian mereka, In Shaa Allah.

Adakah Jus Caliph Mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?

YA. Jus Caliph - Sunnah Supplement For Kids mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan (food supplement) berasaskan buah-buahan Gred Terbaik. Walaubagaimanapun, anda boleh semak status Jus Caliph di KKM menggunakan Nombor Rujukan 020215/01/249

Siapakah Pengeluar Jus Caliph Kids Expert?

Jus Caliph di keluarkan dan di pasarkan oleh syarikat Raffelinna Sdn Bhd, sebuah syarikat Muslim dari Kedah yang sudah 3 tahun berpengalaman dalam jualan produk kesihatan dan kecantikan. Syarikat ini amat mementingkan produk yang berkualiti, suci dan berkesan. Bukan sahaja keuntungan yang di cari, malah keberkatan dalam perniagaan yang menjadi tunjang utama syarikat bumiputera ini.

Adakah Produk Ini Berkesan?

Dengan izin Allah. Produk ini baru berada di pasaran pada bulan Februari 2015 dan kami telah menerima terlalu banyak testimoni yang baik dari pengguna dan setakat ini sudah lebih 900,000 botol dijual walaupun tidak sampai 1 tahun berada di pasaran.

Produk Ini Sesuai Untuk Siapa?

Jus Caliph ini diformulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas. Ibu yang mengandung jugak boleh ambil jus Caliph.

Cara Pengambilan?

1 botol Jus Caliph didatangkan dalam bentuk cecair dan mengandungi 350ml.
Dicadangkan minum guna sudu PLASTIK dan hanya 2 kali sehari sebelum sarapan dan sebelum tidur.
⋙ 1 hingga 3 Tahun – ½ Sudu Kecil (2.5ml)
⋙ 4 hingga 6 Tahun – 1 Sudu Kecil (5ml)
⋙ 6 Tahun Keatas – 1-2 Sudu Besar (10-20ml)

Boleh Campur Jus Caliph Dalam Puree?

Boleh. Cuma jangan dicampur jus Caliph di dalam susu formula atau susu ibu kerana susu ibu adalah makanan yang terbaik berbanding mana-mana pemakanan lain.

Warna Jus Caliph?

Seakan-akan warna madu, kuning cair. Walaubagaimanapun warna jus Caliph berbeza bergantung pd bahan mentah yg kami perolehi semasa pemprosesan dan di dalam Jus Caliph terdapat serdak2 bagi menunjukkan ianya adalah asli.

Orang Hamil Boleh Minum Jus Caliph?

Sangat digalakkan kerana ianya adalah pemakanan sunnah. Ini dapat membantu tumbesaran dan melengkapkan nutrisi bayi di dalam kandungan.

Ibu Menyusu Boleh Minum Jus Caliph?

Boleh dan sangat digalakkan kerana ianya dapat menambah susu badan si ibu.

Boleh Simpan Jus Caliph Di Dalam Peti Sejuk?

Boleh kerana ini ianya akan membantu menyegarkan kandungan di dalamnya dan anak-anak lebih suka minum sekiranya jus caliph di dalam keadaan yang dingin.